SUCCESVOL HYBRIDE SAMENWERKEN

Humly workplace solutions

humly room display

Ruimtes reserveren

We werken steeds meer in een combinatie van werken vanuit huis en op kantoor. Deze werkwijze maakt het voor bedrijven mogelijk aanzienlijk te besparen op overhead kosten. Dagelijks gemiddeld minder medewerkers over de vloer moet resulteren in een beperking van het aantal beschikbare werkplekken. In de praktijk functioneert dit alleen goed wanneer medewerkers eenvoudig zicht hebben op beschikbare werkruimtes en deze naar hun behoefte eenvoudig kunnen vastleggen. Of het nu gaat om een parkeerplaats, een laadpaal, een bureau of vergaderruimte. Met de Humly workplace solutions hebben wij hiervoor de juiste tools beschikbaar. De Humly producten werken zowel locatie als bedrijf overstijgend. Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook in verzamelgebouwen één ideaal oplossing aanbieden. Deze prijswinnende oplossing laat niets te wensen over.

Bezoekers ontvangen

Verwelkom je bezoekers moeiteloos met onze gastvrije en eenvoudige oplossingen. Laat hen inchecken en bijvoorbeeld de algemene voorwaarden goedkeuren gebruikmakend van een heldere en gebruiksvriendelijke interface.

Het systeem is geschikt voor gebruik op een tablet, waarbij een printer kan worden aangesloten voor het afdrukken van badges of deze kunnen direct naar de bezoeker verzonden worden. Ook kunnen email of SMS-meldingen worden ingesteld wanneer een bezoeker aankomt en incheckt.

Via het achterliggende systeem kan je bezoekersstromen volgen voor beveiligingsdoeleinden en een optimalere inrichting van de werkomgeving. Ontdek de ruimte mogelijkheden van de Humly workplace solutions.

De weg vinden met Humly workplace solutions

Wanneer bezoekers of medewerkers in een pand komen kan het soms lastig zijn om te navigeren van punt A naar B. De belangrijkste focus van Humly Wayfinding is om een gebruiker eenvoudig de juiste ruimte te laten vinden. De inspiratie voor Humly Wayfinding komt uit de luchtvaart. Op de luchthaven helpen ze je snel, eenvoudig en efficiënt de weg naar de juiste gate met informatieborden. Dankzij Humly Wayfinding navigeer je snel, eenvoudig en efficiënt naar een kamer, bureau of andere middelen op kantoor. Het toont de richting en bestemming van lopende en geplande meetings op dat moment. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld beschikbare bureaus weer te geven.

De Wayfinding kan worden weergegeven in zowel de liggende als staande modus. Het ontwerp is responsief en past zich aan aan de grootte van het gebruikte scherm.

Beschikbaarheid in één oogopslag

Beschikbare ruimtes en werkplekken direct inzichtelijk hebben. Stel je voor dat je op zoek bent naar een vergaderruimte, stilte plek of bureau. In plaats van heen en weer te rennen over elke verdieping om de beschikbaarheid te controleren, biedt een 3D-overzicht van elke verdieping alle benodigde informatie. Gebruik de passieve weergave op een groot scherm of beheer je boekingen interactief. Via touchscreen of bijvoorbeeld je telefoon kan je de gewenste ruimte of werkplek direct boeken. Ben je buiten kantoor dan kan je Humly Floor Plan gebruiken om de beschikbaarheid te controleren en je boekingen te beheren. Humly Floor Plan bespaart niet alleen kantoormedewerkers en of bezoekers aanzienlijk veel tijd en frustratie, maar geeft facilitair managers ook real-time inzicht in het gebruik van de ruimtes.

Oplossingen

Misc als partner

Misc en partner Humly staan klaar om samen met jou de perfecte oplossingen te vinden voor het eenvoudig boeken van vergaderruimtes, bureaus, parkeerplekken, laadpalen en wayfinding in uw pand. Met de prijswinnende producten vinden we altijd de juiste oplossing. We helpen je graag bij het optimaliseren van werkruimte, gastenontvangst en hybride werken.